Ramtindkonferansen er stolt over at Roger Finjord kommer og skal snakke om «Jakten på det gode laget». Her kan deltakeren få trimma både tårekanaler og lattermuskler, sier prosjektleder Inger-Gunn Sande, og fortsetter: – Roger får helt fantastiske tilbakemeldinger.

Knallgod historieforteller                                                                                                                                                        De som har hørt han, beskriver Roger som «raus, ekte, naturlig og nær – i tillegg hysterisk artig», eller «vi ble slått av banen!» – eller denne: «Du er en knallgod historieforteller. Jeg måtte nemlig kaste dressjakken etter en latterkrampe oppfulgt av et hjertevarmt øyeblikk».

Garderobelukta                                                                                                                                                Hvem er så Roger Finjord? Daglig leder i Finnmark Fotballkrets, tidligere landslagssjef for damelaget i fotball, assistenttrener under Per Mathias Høgmo, toppfotballtrener og sjakkspiller fra Finnmark. I foredraget snakker han bl.a. om denne garderobelukta og hva den betyr, om å unne og beundre, hvor viktig et klapp på skuldra er, kultur og identitet, å være stolt av røtter, jobb og drakt – og hvordan du kan bidra på din arbeidsplass.