På Ylvingen har ekteparet Emil Engebrigtsen og Linda Øverli Nilsen gjort drømmen til virkelighet. Her skapes eventyr og opplevelser med utgangspunkt i Himmelblå-øya, og på sikt ønsker de å utvikle en helårs «adventure-lodge» med havet og kystkulturen i fokus. Emil er skipper og grunnlegger av SeilNorge, et selskap som tilbyr seilkurs, seil- og ski-pakker og ekspedisjoner. Seilturene kombineres med skiturer, kajakkpadling, fiske, matopplevelser, festivaler, isbre-turer m.m. SeilNorge har i dag base på Ylvingen, og aktive og bærekraftige turer langs hele Norskekysten, Svalbard, Island og Grønland. 

På Ylvingen byr de på smakfull mat i restauranten, og spennende aktiviteter og arrangementer, alle med utgangspunkt i havet: Fridykkerkurs, havdager for barn, kajakkurs o.l. Det er fullt mulig å overnatte på Himmelblå Brygge, enten i eksklusive glamping-telt eller i familierom. Her går også gjengen fra SeilNorge i land om sommeren. Paret Engebrigtsen/Øverli Nilsen har ambisiøse planer framover, og det får du høre mer om på Ramtindkonferansen.