Nå er det endelig klart: Brynjar Forbergskog stiller på årets Ramtiondkonferanse. – Vi er superfornøyd, og har lenge ønsket oss en av de mest markante lederne i nord til konferansen. Men det tok tid og overtalelser å få han på trua, sier en fornøyd prosjektleder Inger-Gunn Sande.

Brynjar Forbergskog var sentral i å bygge opp Torghatten-konsernet fra å være et lite lokalt transportselskap til en nasjonal gigant. For den prestasjonen vant han bl.a. EYs nasjonale kåring i 2016, «Entrepreneur of the Year», og var med på å bli kåret til «Årets Gaselle» (den råeste vekstbedriften) i Dagens Næringsliv. Brynjar trakk seg ut av Torghatten etter at selskapet ble kjøpt opp av et svensk EQT-fond. -Brynjar har lang erfaring som leder, og det blir veldig spennende å høre hans betraktninger om god ledelse, sier Sande.