-Når konferansier Isabel Skolmen måtte melde avbud, er vi både stolt, glad og ikke minst, lettet for å ha fått tak i super-reserver på så kort tid! Morten Horn og Bertil Bertelsen, godt kjent fra Publiners, skal lede oss gjennom Ramtindkonferansen 23. mai. – De to var førstevalget vårt, og heldigvis klaffa det – de hadde lyst på utfordringen, så nå er alle vi i Ramtindstyret utrolig fornøyd, sier prosjektleder Inger-Gunn Sande. Isabel Skolmen meldte avbud, fordi hun skal være med i en TV-innspilling som går over flere uker.

Musikalske sprell                                                                                                                                                   Morten Horn og Bertil Bertelsen er i slekt, har begge vært musikere store deler av livet, og har spilt sammen i Publiners i over 25 år. Begge er også låtskrivere, og med den felles bagasjen de har med seg, håper vi det kommer noen historier og kanskje musikalske sprell i løpet av Ramtind-dagen, sier prosjektlederen.