SATSING – SAMARBEID – SUKSESS – STORE IDEER

Himmelblå-Karoline er konferansier på Ramtind

Endelig blir det ny Ramtindkonferanse! Torsdag 28. oktober tar vi løs, i Brønnøysundregistrenes nye konferansesal. Skuespiller Lena Ellingsen leder oss gjennom dagen, og er begeistret: -Jeg gleder meg enormt til å komme «hjem» til Himmelblålandet, det var på tide.

Smakebiter av programmet 2021:                                                                                      

The Brønnøy Solution

Sasko Cuklev i Volvo Truck

Svenske Volvo har valgt Brønnøy Kalk som den første bergverksbedriften i verden hvor de skal sette i gang kommersiell drift med selvkjørende biler.

Internt kaller de samarbeidet mellom Volvo og Brønnøy Kalk for «The Brønnøy Solution».

Direktør for autonome løsninger i Volvo Truck, Sasko Cuklev og daglig leder i Brønnøy Kalk, Raymond Langfjord, skal fortelle hvorfor valget falt på Brønnøy Kalk, hvordan de samarbeider og hva de tenker framover.

Lokal stolthet ble svensk                                                                                                                             

Stein Andre Herigstad Olsen er direktør for sjøtransport i Torghatten konsernet.

Torghatten-konsernet ble like før jul kjøpt opp av det svenske fondet EQT Infrastructure.

De nye eiere har mål om å oppnå bærekraftig vekst, operasjonelle forbedringer og markedslederskap. De mener selskapet kan bli en klimaspydspiss.

Konserndirektør for sjøtransport og adm. dir. i Torghatten Trafikkselskap, Stein Andrè Herigstad-Olsen forteller mer om hverdagen under svensk ledelse på Ramtindkonferansen.

Lenge siden sist                                                                                                                                

Inger-Gunn Sande Daglig leder Nordnorsk Kommunikasjon

Inger-Gunn Sande, prosjektleder Ramtindkonferansen

Ramtindkonferansen ble avlyst i fjor pga koronaen, og i oktober er det 2 ½ år siden næringslivet på Sør-Helgeland møttes på Ramtind: – Jeg tror vi er overmodne for å møtes igjen – folk gleder seg, og det gjør vi også, sier prosjektleder Inger-Gunn Sande, som garanterer at den populære posten «Den Lokale Suksesstimen» er med.  Ramtindpris skal deles ut og som alltid blir det lokale kulturinnslag: -En dag med herlig påfyll for hjertet, hjernen og magen, slår prosjektlederen fast.

Himmelblå-Karoline er konferansier på Ramtind 2020

Skuespiller Lena Ellingsen

Skuespiller Lena Ellingsen, kjent som Karoline i Himmelblå, skal lede oss gjennom Ramtindkonferansen torsdag 28. oktober 2021. – Vi er skikkelig begeistret, for vi har jaktet på henne lenge, sier en meget fornøyd prosjektleder, Inger-Gunn Sande. Lena Ellingsen fikk prisen for beste kvinnelige skuespiller for Karoline-rollen under Gullruten i 2009, og har i dag suksess med hovedrollen som Maria i Sound Of Music.
Lena har gått på Statens Teaterhøgskole, er ekte nordlending fra Saltdal, og hun sa øyeblikkelig ja, fordi i år klaffet det i forhold til teatret: -Jeg gleder meg enormt til å komme «hjem» til Himmelblålandet, det var på tide. Det er en spesiell stemning og sjargong oss nordlendinger imellom, og helgelendinger er spesielt trivelige folk. Derfor ser jeg veldig frem til dette, sier Lena Ellingsen.

Ramtindkonferansen:

Konferansen arrangeres i Brønnøysundregistrenes nye konferansesal.

Sosialt arrangement på Kred

NB! Bindende påmelding

Sted:
Konferansesalen på Brønnøysundregistrene
Tid:
Torsdag 28. oktober 2021 kl. 10.00 – 17.30
Påmeldingsfrist:
Fredag 1. oktober 2021 kl. 16.00
Pris:
Konferansepakke:
Konferansen og arrangement på Kred
Kr. 1.900,- (inkluderer 2 måltider og 2 enheter drikke på Kred)