SATSING – SAMARBEID – SUKSESS – STORE IDEER

Vi arrangerer Ramtindkonferansen

når vi igjen får lov til å møtes

Program 2020:

Dette programmet er tenkt gjennomført i 2021

The Brønnøy Solution

Sasko Cuklev i Volvo Truck

-Vi har jo sagt at vi skal være grenseløse, spøker prosjektleder Inger-Gunn Sande: -Svenske Volvo har valgt Brønnøy Kalk som den første bergverksbedriften i verden hvor de skal sette i gang kommersiell drift med selvkjørende biler.

Internt kaller de samarbeidet mellom Volvo og Brønnøy Kalk for «The Brønnøy Solution».

Direktør for autonome løsninger i Volvo Truck, Sasko Cuklev og daglig leder i Brønnøy Kalk, Raymond Langfjord, skal fortelle hvorfor valget falt på Brønnøy Kalk, hvordan de samarbeider og hva de tenker framover.

ALGEA – endelig

Ottorino Biondi, daglig leder for ALGEA i Norge

Endelig er ALGEA på programmet, og daglig leder for ALGEA i Norge, italienske Ottorino Biondi, kommer på konferansen.

-Dette har stått høyt på ønskelista vår i mange år, så vi jublet rett og slett da dette ble bekreftet, forteller Inger-Gunn Sande. -Vi er jo litt nysgjerrige på hva de holder på med under brua, så det blir stas.

Ottorino Biondi holder til daglig til i Kristiansund, der ALGEA har den andre av to norske bedrifter. ALGEA er en del av det internasjonale konsernet Valagro og selger tang og tangprodukter til mer enn 70 land.

I Brønnøysund har ALGEA operert i mer enn 50 år.

Himmelblå-Karoline er konferansier på Ramtind 2020

Skuespiller Lena Ellingsen

Skuespiller Lena Ellingsen, kjent som Karoline i Himmelblå, skal lede oss gjennom årets utgave av Ramtindkonferansen torsdag 28. mai. – Vi er skikkelig begeistret, for vi har jaktet på henne lenge, sier en meget fornøyd prosjektleder, Inger-Gunn Sande. Lena Ellingsen fikk prisen for beste kvinnelige skuespiller for Karoline-rollen under Gullruten i 2009, og har i dag suksess med hovedrollen som Maria i Sound Of Music.
Lena har gått på Statens Teaterhøgskole, er ekte nordlending fra Saltdal, og hun sa øyeblikkelig ja, fordi i år klaffet det i forhold til teatret: -Jeg gleder meg enormt til å komme «hjem» til Himmelblålandet, det var på tide. Det er en spesiell stemning og sjargong oss nordlendinger imellom, og helgelendinger er spesielt trivelige folk. Derfor ser jeg veldig frem til dette, sier Lena Ellingsen.

Ka ska vi lev av?

Daniel Bjarmann-Simonsen, regiondirektør i NHO Nordland

Daniel Bjarmann-Simonsen, regiondirektør i NHO Nordland skapte både bølger og begeistring på Høyre sitt landsmøte i fjor, da han holdt innledninga «Ka ska vi lev av?». Selv kaller han seg for «Jobb- og verdiskapingspredikant – for liv og lys, i by og bygd». Til daglig er han regiondirektør i NHO Nordland, og jobber kontinuerlig for å gjøre Nordland sterkere og bedre. Tidligere har han vært statssekretær i Næringsdepartementet, og prosjektleder for «Ny by – ny flyplass» i Bodø.

Sammen med lokalt næringsliv og politikere sto han og NHO Nordland på barrikadene for å berge linjene på Brønnøysund VGS i vinter. Etter å ha besøkt Sør-Helgeland, konkluderte han med at vi har en jobb å gjøre: -Jeg trodde ikke det skjedde noe spennende her. Nå har jeg erfart noe annet! Dere er en godt bevart hemmelighet.

Inger-Gunn Sande Daglig leder Nordnorsk Kommunikasjon

Inger-Gunn Sande, prosjektleder Ramtindkonferansen

Kom ut og bli flinkere til å fortelle historien om Sør-Helgeland, var oppfordringa hans. -Nylig har han vært

på Mo og oppfordret dem til å bli mer femi! Altså ikke bare kjøre på med industri og

såkalt «harde» verdier. Jeg er spent på hva Daniel har å si til oss Sør-Helgelendinger, sier Inger-Gunn Sande.

Programmet til Ramtind begynner å ta form, men alle brikkene er ikke endelig på plass. Sande garanterer likevel at den faste posten «Den Lokale Suksesstimen» er med, Ramtindprisen skal deles ut og som alltid blir det lokale kulturinnslag: -En dag med herlig påfyll for hjertet, hjernen og magen, slår prosjektlederen fast.

Konferansepakker:

NB! Bindende påmelding

Sted:
Konferansesalen på Brønnøysund videregående skole
Tid:
En gylden torsdag i framtida
Påmeldingsfrist:
Når pandemien slipper taket
Pris:
Konferansepakke 1:
Konferansen og arrangement på Kred (inkludert live musikk, tapas og en enhet drikke etter konferansen)

Konferansepakke 2:
Kun konferansen